17

november

Korting op je zorgverzekering

door Auto // in Nieuws

Als lid van de Leidse Reddingsbrigade ontvang je een aantrekkelijke korting op je zorgverzekering. Je krijgt 5% korting op jouw basis- en aanvullende verzekering bij Zorg en Zekerheid. Deze kortingen gelden ook voor al jouw gezinsleden. Je bent al verzekerd vanaf € 78,95 per persoon per maand (bij € 500,00 vrijwillig eigen risico en 5% korting).

Waarom Zorg en Zekerheid?

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die dingen anders doet. Die dicht bij jou en jouw buurt staat. Die nog winkels heeft waar je gewoon kunt binnenlopen met jouw vragen en wensen. Waarbij iedereen welkom is en de zorg gewoon goed verzekerd is.

Uitgebreid aanbod aanvullende verzekeringen

Zorg en Zekerheid heeft een zeer uitgebreid aanbod van aanvullende verzekeringen. Zo kan je kiezen voor goedkope verzekeringen met lagere dekking of juist voor uitgebreide verzekeringen. Er is altijd een verzekering die past bij jouw wensen en situatie.

Direct (online) afsluiten

Meer informatie vind je op de website van Zorg en Zekerheid, hier kan je ook jouw zorgverzekering direct online samenstellen. Voor persoonlijk advies kan je bellen met (071) 5 825 825 of even langskomen in een van de verzekeringswinkels. Vermeld bij je aanmelding de collectiviteit van de Leidse ReddingsBrigaden (nummer 31810) om gebruik te maken van de korting.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}