3

mei

Koninginnedag

door Auto // in Nieuws

Zoals elk jaar heeft de LRB weer haar assistentie verleend aan de organisatie van Koninginnedag. 

Zowel de Commissie Bewakingen als de Commissie Promotie zijn de hele dag druk bezig geweest.

Het was die ochtend al vroeg verzamelen bij de loods. Beide boten werden te water gelaten en er werd richting de binnenstad gevaren. Daar, in de buurt van de Trouwsteiger werd de stand van de LRB neergezet. Hier kon iedereen de gehele dag informatie krijgen over zwemmend redden, varend redden, de LRB en zwemles NRZ A, B en C. 

De Commissie Bewakingen verzorgde de gehele dag de bewaking, zo hielpen ze onder andere de kanoërs van Levitas die een wedstrijdje gingen spelen en daarvoor veilig vaarwater nodig hadden.

Op de wal gebeurde een paar kleine EHBO gevalletjes die mooi door LRB’ers op de kant werden opgevangen, dan moet u denken aan pleister plakken en iemand helpen die flauw viel.

Aan het eind van de middag zat het er allemaal weer op, en was het tijd om op te ruimen. Na nog wat gegeten te hebben gingen alle LRB’ers weer naar huis. 

Lijkt het jou nu wat om volgende jaar te helpen bewaken tijdens Koninginnedag mail dan naar bewakingen@lrb.nu of als je wilt helpen promoten mail dan naar promotie@lrb.nu

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}