5

april

Kent u ons?

door Auto // in Nieuws

Dit keer krijgt u een idee van wat de Commissie Promotie allemaal doet. Zij stellen zich aan u voor. Benieuwd klik dan verder.

Kent u ons al? Wij zijn de Commissie Promotie. Wij zorgen voor de promotie van onze brigade naar externe. Zoals bijvoorbeeld met een stand tijdens Koninginnendag en de Schippertjesdagen. Maar we zorgen ook voor advertenties voor in kranten en nieuwsbladen. Maar de Commissie Promotie zorgt niet alleen daarvoor. Wat dacht u van de posters voor de gastlessen EHBO, die overigens binnenkort weer zal plaatsvinden in Clubhuis de Klos, of voor posters voor allerlei activiteiten.

Wij zijn dan ook aanspreekpunt voor andere commissies die hulp nodig hebben met dingen promoten. Graag helpen wij in overleg met het maken van de poster, of verspreiden ervan.

Dus is er iets dat gepromoot moet worden, wij staan er klaar voor. Een mailtje naar promotie@lrb.nu en de hulptroepen zijn ingeschakelt.

Lijkt het je wat om zelf te komen helpen bij promotionele zaken zoals Koninginnendag of de Schippertjesdagen, of lijkt het je wat om in de commissie te gaan? Mail dan even naar promotie@lrb.nu

We horen graag of jullie interesse hebben,

met vriendelijke groet,

Rianne Meijer

Voorzitter Commissie Promotie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}