6

juni

Kent u deze Commissie?

door Auto // in Nieuws

Deze maand stelt de Commissie Activiteiten zich voor. De naam zegt het eigenlijk al, een commissie die activiteiten organiseert voor de leden van de Leidse ReddingsBrigade (LRB). Nieuwsgierig watvoor activiteiten… Klik dan snel verder.

Commissie Activiteiten is een commissie die zich bezig houdt met het organiseren van activiteiten. Deze activiteiten zijn voor alle verschillende leeftijdsgroepen binnen de Leidse ReddingsBrigade (LRB).

Je kent de activiteiten misschien wel.

Zo organiseert de Commissie Activiteiten de Paasbingo. Dit is natuurlijk leuk voor alle leeftijden, en zeker gezellig om met de hele familie naar toe te komen. Elk jaar wordt er gezorgd voor mooie prijzen. Dit jaar was bijvoorbeeld de hoofdprijs een 16-delig pannenset. Dit jaar stond de Paasbingo in het teken van de nieuwe boot, de gehele opbrengst ging naar dit goede doel.

In oktober viert heel Leiden Leids ontzet. Zo ook de LRB. De commissie zorgt er voor dat we met de hele LRB mee kunnen lopen met de jaarlijkse Taptoe, een slier van licht door de stad. Dit is altijd erg gezellig. Deze activiteit geeft de mogelijkheid om de LRB weer eens goed te laten zien aan alle mensen buiten de vereniging. Zo wordt de vlet getoond die op de trailer door de stad getrokken worden en iedereen loopt in een mooi reddingsbrigade tenue.

Het Sinterklaasfeest. Het feest voor de jongste leden van de LRB. Tijdens dit feest waarbij alles in het teken van Sinterklaas staat word de goede Sint bij de LRB uitgenodigd. Voordat de Sint komt worden er met de kinderen allerlei spelletjes en knutselwerkjes gemaakt die ze daarna aan de Sint kunnen laten zien of waarover kunnen vertellen. Ook de bekende Sinterklaasliedjes zijn onmisbaar, want we moeten de Sint tenslotte toch laten weten waar we zijn. De Sint vereerd ons altijd met een bezoekje en neemt hier verschillende pieten voor mee en natuurlijk voor elk lief kind een cadeautje.

Dit is een klein overzicht van enkele activiteiten. Vind je het leuk om aan deze activiteiten deel te nemen, houdt dan de Hurksprong goed in de gaten. Hierin verschijnen namelijk de aankondigingen van de activiteiten.

Vind je het leuk om nog meer bij de activiteiten betrokken te zijn, bijvoorbeeld als begeleider of (assistent)organisator of lijkt het je leuk om in de commissie zelf te komen. Neem dan even contact met ons op via: activiteiten@lrb.nu

Na aanmelden zullen we je uitnodigen voor de eerst volgende vergadering.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}