4

april

Kent u deze commissie?

door Auto // in Nieuws

De Leidse Reddingsbrigade is opgebouwd uit verschillende commissies. In deze rubriek stellen we om de maand een commissie aan jou voor. Met deze maand: de Commissie Onderhoud.

De Commissie Onderhoud (afgekort CON) heeft de taak om de gebouwen van de Leidse Reddingsbrigade te onderhouden. Dit betekent voornamelijk dat we het clubhuis ‘De Klos’ onderhouden, zo hebben we laatst tijdens NL Doet het clubhuis een nieuw kleurtje gegeven (zie het clubblad bericht hierover). Niet lang hiervoor heeft onze commissie gezorgd dat er nieuwe kozijnen zijn geplaatst. Maar we pakken ook grotere klussen aan. Zo hebben we anderhalf jaar geleden ook een hele nieuwe keuken in het clubhuis ingebouwd.

Op de oprijlaan van het clubhuis staan twee containers. Deze containers werden vroeger gebruikt om onze boten op te slaan, maar sinds enkele jaren hebben we hier een botenloods voor in Leiderdorp. Momenteel worden deze containers omgebouwd, zodat we ze kunnen verhuren.

In Leiden-Zuid staat ook nog een garage van de Leidse Reddingsbrigade. Deze garage werd vroeger, toen we nog geen clubhuis hadden, gebruikt om spullen op te slaan. Tegenwoordig wordt deze verhuurd. Momenteel zijn we druk bezig om een nieuwe huurder te vinden voor deze garage die zich in Leiden-Zuid bevindt.

Naast de handige mensen die al in onze commissie zitten, zijn we altijd op zoek naar uitbreiding. Ook als je alleen af en toe wilt helpen met klussen in het clubhuis, dan horen we het graag! Je kan ons altijd e-mailen via het contact formulier (klik!) op deze website.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}