7

september

Kent u deze commissie?

door Auto // in Nieuws

Dit keer stelt een commissie zich voor die al een tijdje niet actief is geweest. Nieuwsgierig naar deze commissie? Klik dan snel verder…

CWE, of te wel de Commissie Wedstrijden. Al een tijdje zijn wij niet meer actief geweest, maar gelukkig door een initiatief van een paar jonge leden komt daar verandering in.

Wat doen we nu allemaal? Wij hopen dat jullie na het lezen van dit stukje meer over ons weten en ook heel enthousiast zijn geworden om deel te nemen.

De Commissie Wedstrijden is verantwoordelijk voor deelname aan wedstrijden. Dit zijn wedstrijden zoals de Nacht van Leiderdorp, maar vooral is het streven om deel te nemen aan EhaD wedstrijden. (EhaD staat voor Eerst hulp aan Drenkelingen) Dit zijn wedstrijden waarbij binnen een aantal minuten, een ongeval zo goed mogelijk moet worden opgelost. Hierbij moet gedacht worden aan de drenkelingen zo snel en veilig mogelijk aan de kant brengen, de juiste redding(en) uitvoeren, de juiste melding te doen en de juiste proffesionele hulp in te schakelen.

Om deel te kunnen nemen aan wedstrijden moet er natuurlijk getraind worden. Trainers vanuit de Commissie Wedstrijden zorgen dat er elke vrijdagavond trainingen (voor jong en oud!) verzorgt worden, zowel in de Zijl als in het Vijf-Meibad.

Lijkt het jou wat om mee te zwemmen en deel te nemen aan wedstrijden? Mail dan naar wedstrijden@lrb.nu. Vermeld hierbij je naam, je geboortedatum, voor welk diploma je bezig bent en in welk bad je zwemt. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Hopelijk hebben jullie nu een beetje een indruk gekregen van onze Commissie, en wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn om wedstrijden te doen als wij!

Groeten,

Commissie Wedstrijden

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}