15

mei

Juni examen maand

door Auto // in Nieuws

Volgende maand is het weer zover! Dan hebben we bijna iedere week een examen.

 

Te beginnen op vrijdag avond 4 juni in het 5 Meibad. Om 18.00 uur starten we met brevet 2 en 3, daarna om 18.30 uur brevet 4 en om 18.45 uur als laatste brevet 5.

Op vrijdag 18 juni is het brevet 6 en diploma A en B KNBRD aan de beurt. Jullie doen eerst het praktijkgedeelte in zwembad de Zijl. en daarna het theoriegedeelte in clubhuis de Klos. We starten om 18.10 uur met brevet 6 en diploma A.

Let op: de juiste tijd wordt bekend gemaakt tijdens de laatste cursusavond!

Gezien de ruimte in het bad en het aantal beschikbare examinatoren is het helaas niet mogelijk om iedereen op de boven genoemde tijden te laten starten. Het kan dus zijn dat je moet wachten tot de groep voor je klaar is.

Op vrijdag 25 juni is het examen voor brevet 7 en 8 in het 5 Meibad. We starten om 18.45 uur met de praktijk en daarna de theorie in het clubhuis de Klos.

Zorg er voor dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent en dat je de juiste kleding aan hebt die op het inschrijfformulier staan. En ook dat je geen sieraden zoals Horloges – Kettingen – Oorbellen of piercings bij het examen draagt. Doe ze af, of als dit niet mogelijk is zorg dat ze dusdanig worden afgeplakt zodat men zich er niet aan kan verwonden. Kom zo snel mogelijk na het praktijk examen naar clubhuis de Klos voor het theorie gedeelte.

En als laatste gaan we op zaterdag 26 juni afzwemmen voor diploma A, B en C in het 5 Meibad. Hiervoor worden op vrijdag 21 mei de inschrijf formulieren uitgereikt.

Diploma A start om 13.30 uur om 13.15 uur aanwezig zijn
Diploma B start om 14.30 uur om 14.15 uur aanwezig zijn
Diploma C start om 15.30 uur om 15.15 uur aanwezig zijn

Zorg er voor dat je op tijd aanwezig bent!
Allemaal heel veel succes!

 

In verband met het diploma zwemmen is er op vrijdagavond 4 Juni 2010 in het 5 Meibad in het ondiepe- en het diepe bad geen zwemmen.

En in verband met het diploma zwemmen is er in zwembad ‘De Zijl’. Op vrijdagavond 18 juni 2010 vanaf 18.10 uur in het diepe bad geen zwemmen.

Op vrijdag 2 Juli wordt het seizoen afgesloten met Familie zwemmen. Vanaf 17.30 uur in ‘de Zijl’
en vanaf 17.45 uur in het ‘5 Meibad’. Je mag iedereen meenemen, niet leden betalen € 2,50 toegang.

Allemaal een fijne vakantie toegewenst en tot 20 Augustus.

Commissie Opleidingen

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}