14

november

Het LRB Weekend 2013

door Auto // in Nieuws

95 jaar dat moet goed gevierd worden, heeft de jubileumcommissie gedacht. Nou dat is zeer goed gelukt. 60 jaar was ons eerste jubileumjaar dus wij kunnen op veel leuke jubileums terug kijken. Maar eerlijk is eerlijk dit jubileumfeest was een topper.

We begonnen vrijdag met heel veel regen en dachten als dat maar goed gaat. We werden ontvangen in grote ruimte en kregen daar te horen dat we naar een andere locatie moesten op het zelfde terrein. Dat was een gezellige feestzaal en voor diegene die trek hadden stonden er salades klaar en wat drankjes. Het werden nog wat gezellige uurtjes en kregen ook te horen dat we de volgende dag vroeg moesten ontbijten want we gingen naar Den Bosch toe.

Dat ontbijt stond de volgende dag in buffetvorm voor ons klaar. In Den Bosch aangekomen kregen we te horen dat we een rondvaart gingen maken. Een rondvaart dacht ik er is hier geen gracht te bekennen maar dat was onder Den Bosch. Dat was heel apart en we kregen een goede uitleg van de schipper daarna koffiedrinken met een BOSCHE BOL.

De lunch was in het centrum in een gezellig restaurant. Daar werd ons verteld wat er in de middag op het progamma stond namelijk een moord oplossen via een speurtocht door het centrum dat zat goed in elkaar je moest goed opletten want anders werd op het verkeerde been gezet. En het was wonderwel de hele dag droog.

Terug gekomen konden we eten in de eetzaal waar het diner voor ons klaar stond. Voor de avond was er een quiz waar je met groepjes van vijf aan mee deed dat was oergezellig de tijd vloog om en het was zo half twaalf de winnaars kregen een grote enveloppe met daarin een WEEKEND iedereen keek op dat was niet gek. Toen de enveloppe open werd gemaakt kwam het roddelblad eruit genaamd Weekend weekblad! Er werd verder tot in de kleine uurtjes gefeest.

Zondag gingen we naar een kleine bierbrouwerij in Oijen een rondleiding door de brouwerij met een promotiefilmpje een biertje proeven in het restaurantgedeelte een lunch met koffie of wat anders al met al een gezellige boel binnen buiten regende het nog steeds pijpen stelen. Om drie uur was het feest afgelopen waarna iedereen naar huis ging maar eerst was er even een groepsfoto maken en toen was het net een beetje droog.

Jubileum commissie, jullie hebben allemaal stinkend je best gedaan om ons allemaal een geweldig weekend te geven. BEDANKT!

Namens alle deelnemers, Boudewijn en Ria

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}