3

januari

Gezocht: barmedewerkers

door Auto // in Nieuws

De commissie Facilitaire Zaken zoekt medewerkers voor de bar en de keuken op vrijdagavond.

Voor de verzorging van onze leden op de vrijdagavond in het clubhuis, zoekt de Commissie Facilitaire Zaken medewerkers voor de bar en de keuken. Wat meer informatie:

Keuken:

Dienst duurt vanaf 20.45 tot ca. 23.00 uur. Frequentie in overleg met de commissie FZ. Taak is het bereiden van eenvoudige maaltijden tot ca. 22.15 uur (laatste bestelronde is na afloop van de cursussen om 22.00 uur), waarna de keuken schoongemaakt kan worden.

Bar:

Dienst duurt vanaf 20.45 tot ca. 23.00 uur. Frequentie in overleg met de commissie FZ. Taken: het verkopen van drankjes, en doorgeven van consumpties uit de keuken. Na afloop van de bardienst de bar opruimen en het geld in de kas tellen (samen met een lid van de commissie FZ). Wegens de wetgeving voor het schenken van alcoholische dranken is een minimumleeftijd van 18 jaar vereist.

Algemeen:

De Klos wordt rond 20.15 geopend. Bar- en keukenmedewerkers wordt gevraagd zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk 20.45 in het clubhuis aanwezig te zijn. Leden die rechtstreeks uit een van de baden komen en dat wensen, kunnen een maaltijd nuttigen aan het begin van de bar/keukendienst.

Meer informatie kan gekregen worden bij de leden van de Commissie Facilitaire Zaken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}