13

januari

Een nieuwe hurksprong

door Auto // in Nieuws

Een nieuwe versie van de digitale Hurksprong

Beste lezers,

Het is alweer een tijdje geledeen dat de laatste Hurksprong is verstuurd. In de tussentijd is er binnen de commissie Communicatie het nodige veranderd. Rianne Meijer heeft helaas besloten om de commissie te verlaten. Zij was bij veel activiteiten binnen de commissie de drijvende kracht, we zullen haar tomeloze inzet missen. Gelukkig blijft zij verder nog volop actief binnen de vereniging. 

Al haar activiteiten binnen de commissie hebben we verdeeld onder de overgebleven leden. De bezetting is nu echter een beetje krap. Daarom zoeken we versterking. Hierover staat een aankondiging elders in dit digitale clubblad. 

Verder wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. We willen deze uiteraard goed functionerend en zonder fouten uitrollen. Dat kost veel tijd en moeite. Maar we verwachten dat de nieuwe website dit waard is. 

In deze versie van de Hurksprong staat niet veel nieuws; er is niet veel aangeleverd. Rondom de feestdagen liggen veel activiteiten natuurlijk geheel of gedeeltelijk stil.

Inleveren van kopij kan iedereen en is heel eenvoudig: Medewerkers kunnen dit via de website aanmaken en aanbieden voor plaatsing (kijk maar eens onder ‘nieuws’), maar per e-mail sturen naar communicatie@lrb.nu kan ook Zelfs ouderwets op papier gescheven verhalen accepteren we nog! Dat komt via de balies, postbus of bar wel op de juiste plek terecht.

René Boeff

Coordinator commissie Communicatie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}