6

juli

Een wens laten uitkomen!

Op zondag 21 juni j.l. hebben een aantal vrijwilligers van de Leidse Reddingsbrigade een grote wens van een 4-jarige jongetje doen uitkomen. Het jongetje is terminaal ziek en is gepassioneerd over alle hulpverlening die er bestaat (brandweer, politie, ambulance en reddingsbrigade). Zijn ouders hebben contact opgezocht met ons, omdat hij binnenkort met behandelingen gaat beginnen en ze hem nog een mooie en zorgeloze dag wilde bezorgen.  

Op deze dag is hij door de brandweer opgehaald en naar KWV jachthaven Oost gereden. Hier zijn vader en zoon aan boord gegaan van onze snelle boot: de Valiant DR-500 met roepnummer: LDN-1-19. Hierna is er koers gezet naar de plas “Het Joppe”. Eenmaal aangekomen op de plas, mochten vader en zoon achter het stuur kruipen van de boot en genoten hier enorm van.

Eenmaal weer aangekomen in de haven zijn ze door de politie opgehaald en met zwaailicht en sirene weer naar huis gebracht.  De ouders zijn heel erg dankbaar dat wij deze dag mede mogelijk hebben kunnen maken!

Wij wensen de ouders en het jongetje heel veel sterkte en succes de komende tijd!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}