28

april

Doe mee met de Leidse Zwemvierdaagse

door Pieter Naber // in Nieuws

De samenwerkende Leidse zwemverenigingen, LZ1886, de Leidse Watervrienden, de Zijl Zwemsport, en de Leidse Reddingsbrigade organiseren in samenwerking met het Team Sport van de Gemeente Leiden en de Eerste Leidsche EHBO Brigade voor de 43e keer de Leidse Zwemvierdaagse.

In de week van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juli kan er in de zwembaden “de Zijl” en “de Vliet” worden deelgenomen aan deze recreatieve & sportieve activiteit. In beide baden kan er van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juli van 19.00 tot 20.15 uur gezwommen worden. De kosten voor deelname zijn € 6,-.

Het is de bedoeling dat er gedurende 4 avonden een afstand van 500 meter per avond wordt afgelegd, je kan dus een van de 5 zwemavonden verhinderd zijn. Bij het volbrengen van de totale afstand van 2000 meter ontvang je een medaille.

De voorverkoop start op maandag 1 mei, het is mogelijk om online tickets te bestellen, maar de stempelkaarten zijn ook verkrijgbaar bij de zwembaden. Tijdens de avonden zelf kan je ook nog een deelnemerskaart aan de receptie van de zwembaden kopen.

Ook supporters zijn van harte welkom! Om het feestelijk te maken wordt het zwemmen ondersteund met gezellige muziek.

Kijk voor meer informatie op leidsezwemvierdaagse.nl.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}