25

oktober

Digitaal Clubblad

door Auto // in Nieuws

Met twee nieuwe mensen aan het roer achter het clubblad, willen we toch een grote sprong in het diepe gaan wagen: het verder digitaliseren van ons clubblad ‘De Hurksprong’. Peter heeft de eerste stappen al gemaakt door het clubblad digitaal (op de computer) te maken. Wij willen nu ook de verspreiding van het clubblad digitaliseren: het grootste gedeelte niet meer per post, maar per e-mail.

De oplettende lezer zal het meteen opvallen, we schrijven ‘het grootste gedeelte’. Dat betekent dat er ook nog clubbladen per post verspreid zullen worden. Ieder lid krijgt namelijk binnenkort een brief thuis met de vraag om een keuze te maken over hoe u het clubblad het liefste ontvangt: per post, per e-mail of liever helemaal niet. We hopen dat er veel mensen de gok durven te wagen en dat ze voor de optie per e-mail gaan. Dit heeft namelijk enkele voordelen voor ons en voor u als lezer:

 • Digitaal versturen (per e-mail) bespaart ons druk- en verzendkosten;
 • Bij lange stukken kunnen we u verwijzen naar de website voor meer informatie;
 • Bij stukken kunnen we u verwijzen naar de website voor meer leuke foto’s;
 • Bij agenda punten kunnen we u verwijzen naar de website voor meer informatie over een punt;
 • Meer interactie: stemmen of een bericht leuk of saai is en reageren op stukken.

Natuurlijk snappen wij dat digitalisering in het begin eng lijkt, daarom hebben we besloten om de digitalisering niet in een keer door te voeren. In dit nummer en het nummer van november 2009 verwijzen wij al extra vaak naar de website voor meer informatie en meer foto’s. In 2010 zullen er 3 digitale clubbladen verstuurd worden naar de leden die hebben aangegeven dit te willen, de overige leden ontvangen het clubblad nog steeds per post. Verder zullen we in 2010 ook 2 gewone clubbladen per post versturen. De planning voor de komende periode:

 • Oktober 2009 – U ontvangt een brief om aan te geven hoe u het clubblad wilt ontvangen.
 • Januari 2010 – Het eerste digitale clubblad wordt verstuurd naar leden die dit hebben aangegeven, de overige leden ontvangen het clubblad per post.
 • Maart 2010 – Er wordt een gewone Hurksprong verstuurd, naar alle leden via de post.
 • Mei 2010 – Er wordt een digitaal clubblad verstuurd naar leden die dit hebben aangegeven, de overige leden ontvangen het clubblad per post.
 • September 2010 – Er wordt een digitaal clubblad verstuurd naar leden die dit hebben aangegeven, de overige leden ontvangen het clubblad per post.
 • November 2010 – Er wordt een gewone Hurksprong verstuurd, naar alle leden via de post.

Over 2011 kunnen we nu nog geen voorspellingen doen. We houden u in ieder geval op de hoogte… Via ons (digitale) clubblad.

Nu al aanmelden voor het digitale clubblad kan rechts op deze pagina, onder het kopje ”Digitale Nieuwsbrief”.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}