1

juli

De Leidse Zwemvierdaagse

door Auto // in Nieuws

De samenwerkende Leidse zwemverenigingen, LZ1886, de Leidse Watervrienden, de Zijl/LGB, en de Leidse Reddingsbrigade organiseren in samenwerking met het Sportbedrijf en de Eerste Leidsche EHBO brigade voor de 38e keer de Leidse Zwemvierdaagse.

Dit evenement vindt plaats in de sportcomplex ‘de Zijl’ en zwembad ‘de Vliet’ van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 29 augustus 2014.

In het kader van meer bewegen wat ook goed voor de gezondheid is, past deze vierdaagse uitstekend! Jong en oud kunnen aan deze recreatieve/ sportieve activiteit deelnemen. Het is de bedoeling dat er gedurende 4 avonden een afstand van 500 meter per avond wordt afgelegd, men mag in het water staand aan de zijkant gerust even uitrusten en bij het volbrengen van de totale afstand van 2000 meter ontvangen de deelnemers een medaille.

Op de zwemavonden kan er gestart worden:

  • in het binnenbad van sportcomplex de Zijl van 19.00 tot 20.15 uur
  • in het buitenbad van zwembad de Vliet van 19.00 tot 20.15 uur

Het wordt weer een groots feest want ook dit jaar wordt de zwemvierdaagse opgeluisterd met gezellige achtergrond muziek.

De kosten voor deelname zijn € 6,00 voor 4 avonden zwemmen, men kan nog een avond verhinderd zijn want er zijn 5 avonden beschikbaar.

De voorverkoop start op maandag 6 augustus, het is mogelijk om online tickets te bestellen, maar de stempelkaarten zijn ook verkrijgbaar bij de recepties van de zwembaden. Tijdens de avonden zelf kan men ook nog een deelnemers kaart aan de receptie van de zwembaden kopen.

Supporters zijn ter aanmoediging van de deelnemers van harte welkom en de beide restaurants zijn tijdens de zwemvierdaagse geopend. Om het feestelijk te maken wordt het zwemmen ondersteund met gezellige muziek .

Verdere inlichtingen kunt u verkrijgen bij de zwembaden of op:

www.leidsezwemvierdaagse.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}