21

september

Afzwemmen voor instructeurs… is dat nodig?

door Auto // in Nieuws

Ja, alvast de vraag beantwoorden. Is dat nodig? Echt wel! Af en toe heb je instructeurs die wel eens een diploma missen. Hierdoor is het zakboekje niet compleet. En zodra ze dan een kans krijgen om het boekje compleet te maken… dan nemen ze die.

Op vrijdag 3 september was er die kans. Vier instructeurs, vanuit het Vijfmeibad Danny en Pieter en vanuit de Zijl Daphne en Rianne, zwommen af voor hun missende diploma’s. Alle vier zwommen ze af voor brevet 1. Na natuurlijk een heel zwaar examen doorstaan te hebben gingen Daphne en Pieter nog even door voor hun brevet 2, samen met Miriam vanuit het Vijfmeibad. Zij zwom wel echt af. Zij had er namelijk een heel jaar voor getraind. Aan het einde van het examen kreeg iedereen te horen dat ze geslaagd waren. Ja, ook de instructeurs. Natuurlijk had de examinator Leny ze even hard laten zweten voordat ze wisten of ze het gehaald hadden, maar gelukkig kwamen al snel de verlossende woorden ‘Jullie zijn geslaagd!’

Zo zie je maar, het is dus wel degelijk nodig dat instructeurs af en toe af zwemmen. Want instructeurs moeten natuurlijk wel alle diploma’s afgezwommen en behaald hebben.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}