19

mei

Aftrap landelijk 06-polsbandjes actie maandag 25 mei op ‘Dag van het Vermiste Kind”

door Auto // in Nieuws

Reddingsbrigade Nederland en de Politie geven in Scheveningen startsein van de landelijke 06-polsbandjescampagne met tips voor de strandbezoeker om het zoekraken van kinderen te voorkomen.

Aftrap campagne
Maandag 25 mei om 12.00 uur wordt op het strand van Scheveningen de aftrap gegeven van de landelijke 06-polsbandjescampagne. Het eerste 06-polsbandje zal deze dag officieel worden uitgereikt. Het doel van de campagne van de gezamenlijk hulpdiensten is om de strandbezoekers bewust te maken van hoe zij kunnen voorkomen dat een kind zoek raakt.  De 06-polsbandjes zijn daarbij een handig hulpmiddel.  Daarnaast krijgen ouders tips hoe  ze met hun kinderen afspraken kunnen maken om te voorkomen dat men elkaar uit het oog verliest.

Uitnodiging
De pers is van harte uitgenodigd  om bij de aftrap van deze campagne op de ‘ Dag van het vermiste kind’™  aanwezig te zijn.  Mevrouw Irma Schijf, Hoofd Landelijk Bureau Vermiste Personen van de Politie, zal als aftrap van de campagne het eerste 06-polsbandje uitdelen op het strand.

Locatie:

Reddingsbrigade post 4 – strand Scheveningen
(Strandopgang ter hoogte van de kruising Strandweg/Kalhuisplaats te Scheveningen)

U kunt zich daarvoor aanmelden via communicatie@reddingsbrigade.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}