12

juli

Afsluitende BBQ groot succes

door Auto // in Nieuws

Vrijdag 6 juli 2012 werd het zwemseizoen van de Leidse Reddingsbrigade afgesloten met de traditionele barbecue (BBQ). Met maar liefst 76 man, was het de drukste BBQ sinds jaren, bijna het gehele kader was aanwezig.

Voor het eerst werd de BBQ niet op de avond van de laatste zwemavond georganiseerd, maar een week later. Hierdoor kon de BBQ al om 18:00 uur beginnen, in plaats van het gebruikelijke 21:00 uur nadat de zwembaden opgeruimd waren achtergelaten.

Maar voor sommige begon de BBQ nog veel eerder. Al om 9:30 uur waren de eerste mensen bij het clubhuis om te beginnen met het opbouwen en het doen van boodschappen. Doordat er een aardig groepje kwam helpen, is dit prima verlopen. ‘s Middags kwam er nog een vrijwilliger het vlees brengen, en later werden ook de salades en het stokbrood afgegeven. Allemaal super bedankt voor jullie hulp!

De BBQ liep door tot in de kleine uurtjes. We kunnen terugkijken naar een hele gezellige avond. En volgend jaar… Gaan we voor een nieuw record aantal mensen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}