7

juni

Actie Bloom

door Auto // in Nieuws

De nieuwe boot, dat is waar heel de reddingsbrigade op het moment naar streeft.

Om geld op te halen voor de nieuwe boot, heeft de Commissie Promotie en Activiteiten, de actie Bloom ingezet. Het is de eerste keer voor de reddingsbrigade om deel te nemen aan deze actie en daarom des te spannender hoeveel er opgehaald zou gaan worden voor ons doel, de nieuwe boot.

Gezien dit de eerste keer voor deze actie is, hadden we slechts 25 bestelformulieren verspreid onder leden die hadden aangeven te willen deelnemen aan deze actie. Vorige week was de week dat de bestelformulieren weer ingeleverd moesten worden, dit stond duidelijk in de meegeleverde brief vermeld. Helaas hebben wij slechts 10 van de 25 bestelformulieren teruggekregen. In verband met de bestelformulieren die wel zijn binnengekomen, moesten wij deze week bestellen zodat de andere klanten hun planten op tijd geleverd zouden krijgen. De leden met de 15 formulieren die nog niet zijn ingeleverd moeten hun bestellingen afzeggen en het geld teruggeven aan hun klanten. Dit is jammer voor deze klanten en de lrb, want ook dit geld was welkom geweest voor de nieuwe boot.

Ook was er een beloning voor de leden die hun bestelformulier vol wisten te krijgen. Dit is 3 leden gelukt en zij hebben dan ook hun bioscoopbon t.w.v. €5,00 ontvangen. Manon van Egmond wist de meeste planten te verkopen. Zij verkocht 20 planten voor de lrb! Ook de andere deelnemers hebben het goed gedaan en we hebben ondanks dat we slechts 10 formulieren hadden in totaal 122 planten verkocht. Hiermee hebben we €180,- verdiend voor de nieuwe boot.

We hopen deze actie in de toekomst nogmaals te houden en ons record van dit jaar te verbreken.

 

Active groeten,

 

Cindy van der Klaauw

Voorzitter Commissie Promotie en Activiteiten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}