5

mei

40ste Leidse Zwemvierdaagse

door Auto // in Nieuws

Ook dit jaar wordt er weer een zwemvierdaagse georganiseerd door de Leidse zwemverenigingen. Verschillende leden van de Leidse Reddingsbrigade zullen hierbij toezicht houden (wil je dit ook? meldt dit door te mailen naar waterhulpverlening@lrb.nu; voorwaarde minimaal in bezit van Life Saver 1 diploma + 14 jaar). Uiteraard kun je ook zelf meezwemmen. Klik verder voor meer informatie.

De samenwerkende Leidse zwemverenigingen,  de Leidse Reddingsbrigade,  LZ1886,  de Leidse Watervrienden en de Zijl/LGB,  organiseren in samenwerking met het Sportbedrijf en de Eerste Leidsche EHBO brigade

voor de 40e keer de Leidse Zwemvierdaagse.

Dit evenement vindt plaats in sportcomplex” de Zijl” en zwembad “de Vliet”

van maandag 24 augustus tot en met  vrijdag 28 augustus 2015.

In het kader van meer bewegen, wat goed voor de gezondheid is, past deze vierdaagse uitstekend! Jong en oud kunnen aan deze recreatieve/ sportieve activiteit deelnemen. Het is de bedoeling dat er gedurende 4 avonden een afstand van 500 meter per avond wordt afgelegd, men mag in het water staand aan de zijkant gerust even uitrusten en bij het volbrengen van de totale afstand van 2000 meter ontvangen de deelnemers een medaille.

Op de zwemavonden kan er gestart worden:

  • in het binnenbad van sportcomplex de Zijl van 19.00 tot 20.15 uur
  • in het buitenbad van zwembad de Vliet van 19.00 tot 20.15 uur

Het wordt weer een groots feest want ook dit jaar wordt de zwemvierdaagse opgeluisterd met gezellige achtergrond muziek.

De kosten voor deelname zijn € 6,00 voor 4 avonden zwemmen, men kan nog een avond verhinderd zijn want er zijn 5 avonden beschikbaar.

De voorverkoop start op maandag 6 augustus, het is mogelijk om online tickets te bestellen, maar de stempelkaarten zijn ook verkrijgbaar bij de recepties van de zwembaden. Tijdens de avonden zelf kan men ook nog een deelnemerskaart aan de receptie van de zwembaden kopen.

Supporters zijn ter aanmoediging van de deelnemers van harte welkom en de beide restaurants zijn tijdens de zwemvierdaagse geopend. Om het feestelijk te maken wordt het zwemmen ondersteund met gezellige muziek.

Verdere inlichtingen kunt u verkrijgen bij de zwembaden.

Of op www.leidsezwemvierdaagse.nl

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}