Microsoft 365

Met behulp van Microsoft 365 kunnen onze vrijwilligers nog beter online samenwerken. Hieronder vind je enkele instructies voor het gebruik van jouw e-mailadres en het gebruik van het samenwerkingsplatform Microsoft Teams.

E-mail

Als lid van een commissie krijg je ook een persoonlijk @leidserb.nl e-mailadres. Hier krijg je e-mail gericht aan jou of aan de commissies waar je in zit. Je kan dit e-mailadres op verschillende manieren uitlezen, bijvoorbeeld via Outlook (web en app), GMail of een andere app op je smartphone. Uitlezen via Outlook is het makkelijkst en wordt aangeraden!

Hier enkele handige links:

Agenda

Naast e-mail, heb je ook toegang tot jouw eigen LRB agenda. Handig om vergaderingen en andere activiteiten te plannen met jouw commissies of werkgroepen.

Er zijn een paar gemeenschappelijke agenda’s die handig zijn om te kennen:

  • “LRB Website”: Nodig deze agenda altijd uit voor al je LRB activiteiten, zodat deze ook op de website getoond wordt.
  • “LRB Grote Zaal”: Nodig deze agenda uit als je de grote zaal (ruimte voor de bar) in clubhuis “De Klos” wilt gebruiken voor jouw activiteit.
  • “LRB Bestuurskamer”: Nodig deze agenda uit als je de bestuurskamer in clubhuis “De Klos” wilt gebruiken voor jouw activiteit.
  • “LRB Kleine Cursusruimte”: Nodig deze agenda uit als je de kleine cursusruimte in clubhuis “De Klos” wilt gebruiken voor jouw activiteit.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is het samenwerkingsplatform van Microsoft. Als reddingsbrigade betekent dit dat we kunnen chatten, bellen, videobellen, bestanden kunnen delen en meer.

Hieronder wat handige links:

Technische gegevens

Onderstaand nog enkele technische gegevens.

IMAP-instellingenPOP-instellingenSMTP-instellingen
Serveroutlook.office365.comoutlook.office365.comsmtp.office365.com
Poort993995587
VersleutelingSSL/TLSSSL/TLSSTARTTLS