Leden

De Leidse Reddingsbrigade is een vereniging voor jong en oud. Om lid te worden heb je verschillende mogelijkheden:

1. Leer zwemmen volgens het NRZ Zwem-ABC
In samenwerking met Zwemschool Leiden bieden wij kinderen vanaf 4½ jaar zwemles aan volgens het NRZ Zwem-ABCKlik hier om jouw kind direct in te schrijven.

2. Leer zwemmen en/of wordt Lifeguard
Kinderen in het bezit van een zwemdiploma B kunnen bij ons meer zwemervaring opdoen. Hierbij leren ze zichzelf uit het water redden, en vervolgens ook om andere mensen uit het water te redden. Op latere leeftijd kan er ook een EHBO diploma worden gehaald en kan er ook worden geholpen bij waterhulpverlening in en rond het water in Leiden, de Kagerplassen en omstreken. Klik hier om jouw kind of jezelf meteen in te schrijven.

3. Niet zwemmend lid
Heb je alleen interesse in het meehelpen met waterhulpverlening of met andere activiteiten? Dan kan je ook niet zwemmend lid worden tegen een aangepaste contributie. Klik hier om jouw kind of jezelf meteen in te schrijven.

4. Vrijwilliger
Als vrijwilliger help je de reddingsbrigade bij allerlei activiteiten. Van helpen met de zwemlessen, tot helpen achter de bar in het clubhuis of helpen bij activiteiten voor de leden. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen.

5. Sponsor of donateur
De Leidse Reddingsbrigade is een vrijwilligersorganisatie die altijd op zoek is naar mensen of bedrijven die ons willen sponsoren of aan ons willen doneren. Voor meer informatie hierover kan je contact met ons opnemen.